Varför Välja Oss

Atermon Fastighetsservice AB är en komplett städleverantör.
Vi har resurser, metoder och kompetens för att utföra alla typer av professionella städtjänster.
Vi erbjuder daglig städning med hög kvalitet från kompetenta medarbetare.
Atermon Fastighetsservice AB erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av lokaler; tex kontor, industri, sjukhus, skolor och butiker.
Vi erbjuder även tjänster - exempelvis golvvård, fönsterputs och snöröjning - där det krävs specialistkompetens av våra medarbetare.
Som kund kan du förvänta dig att vi kontinuerligt kommer med förslag på förbättringar av servicen.

  Atermon Fastighetsservice AB erbjuder:
 • Kompetenta och välutbildade medarbetare
 • Kontinuerlig utveckling av vår service
 • Kvalitetssäkrade leveranser enligt överenskommelse med kunden
 • Vi arbetar snabbt och effektivt.
  Med kunden i fokus.
Hör av Er

Vad Vi Kan Erbjuda

 • Gedigen erfarenhet

  Vi som arbetar på Atermon har en lång och gedigen erfarenhet av lokalvård. Våra tjänster har anlitats av företag i de allra flesta branscherna. Oavsett om det gäller fönsterputs eller golvvård så har vi expertisen..

 • Fördelaktiga och framför allt TYDLIGA priser

  Vi tror att Ni som kund vill veta vad våra tjänster kostar. Utan dolda avgifter. Vi väljer därför att redogöra för hur varje minut disponeras. Innan varje projektstart redogör vi i detalj hur arbetat går till och vilken tidsåtgång det kräver. Kort och gott: Transparans och tydlighet.

 • Utbildning & Certifikat

  Samtliga våra medarbetare har genomgått en för deras arbetsuppgifter adekvat utbildning. Förutom att vi som företag är Isocertificerade enligt ISO 14001:2004 och ISO 9001:2008, så innehar medarbetarna certifikat inom HCCP-, PRYL-, ECO Educate och Skotta Säkert.
  Givetvis är vi medlemmar i Almega och Fora.

 • Kontinuerliga kvalitetskontroller

  Vi vill ständigt förbättra oss. Och vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda. Varje månad gör vi därför kontroller där vi ser över städningen och eventuella förbättringsåtgärder. Vi sitter inte och väntar på att ett klagomål skall dyka upp. Genom en öppen dialog förhindrar vi att de överhuvudtaget uppkommer.

Våra Styrkor

Effektivitet

Vi jobbar snabbt och effektivt.
Vi förstår att städning såväl som städpersonal kan inskränka på den dagliga driften av er verksamhet. Vi anpassar oss därför efter era tider och rutiner. Kort och gott.
Vill ni att vi städar innan eller efter arbetstid? Eller kanske på helgen?

Kompetens

Ni är i trygga händer.
Vår personal har kompetens att klara av vilket städuppdrag det än må vara. Ni behöver därför inte tveka över att be om offert.

Service

Vi har en heltäckande flexibel service. Vi är anträffbara dygnet runt. Vi återkopplar snabbt och kommer tillsammans med er överens om hur och när eventuella problem kan lösas.

Ledning

Vi har en ledning bestående av driftledare och arbetsledare som jobbar "på golvet", nära lokalvårdarna. De kan på sätt oftast lösa problem redan innan de dyker upp.

Dina medarbetare
förtjänar en ren
arbetsmiljö!

Ännu fler fördelar...

Jourservice 24/7

Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Ingen uppgift är för liten. Ni som kund stör aldrig. Vi finns standby 24 timmar om dygnet. Ring så kommer vi!

Vi ligger i framkant...

Vi förfogar över de senaste maskinerna och det miljövänligaste städmaterialet. Vi glömmer aldrig att våra kunder vistas i sin arbetsmiljö under långa perioder i sträck. Att städa utan starka eller allergiframkallande kemikalier är därför en självklarhet

Nöjda kunder

Vi har nöjda kunder. Det är genom bra referenser som företaget växer. Varje kund är en ambassadör och vi vill givetvis att de borgar för att vi håller högsta kvalitet. Därför är varje kund lika viktig för oss. Oavsett storlek så får alla kunder samma förträffliga service.

Tipsa om oss

Vi älskar städ. Och vi vill nå ut till fler. Ingenting smäller högre än en rekommendation från en någon man känner. Därför vill vi premiera de kunder som sprider vårt budskap! Vi bjuder på en kostnadsfri månads städning för varje ny kund som vi träffar avtal med via Er.

Sitemap