Trappstädning stockholm

Är du, kanske din bostadsrättsförening eller rent av en annan aktör i skridande behov av trappstädning stockholm? Då är du en god bit på väg genom att kontakta oss på Atermon Fastighetsservice AB. Vi utför trappstädning stockholm men erbjuder mer än så, låt oss berätta mer om hur vi jobbar.

Atermon Fastighetsservice AB är en sammanslagning mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför bl a trappstädning stockholm. Syftet med att slå oss ihop är dels att öka vår kapacitet men framför allt för att erbjuda bättre kvalitét riktat till våra trogna kunder och förhoppningsvis framtida samarbetspartners. En av våra tjänster är just trappstädning stockholm. Söker du ett pålitligt företag i städbranschen som utför trappstädning stockholm, vänd dig då till oss.

Trappstädning Stockholm

Varför välja oss för trappstädning Stockholm?

Trappstädning Stockholm ska vara enkelt. Som kund söker man självklart det bästa till ett rimligt och försvarbart pris. Vi har bakat in allt i ett och samma paket. När det gäller trappstädning Stockholm erbjuder Atermon Fastighetsservice AB snabba och effektiva lösning med inriktning på kvalitét. Vi tror på nöjda kunder som vill fortsätta anlita oss, inte bara för enstaka tillfällen, utan för ett långt samarbete framöver vad gäller trappstädning Stockholm. Vi utför våra tjänster på ett miljömedvetet sätt där vi arbetar med effektiva och de senaste maskinerna för att säkerställa ett fullgott slutresultat för trappstädning Stockholm.

En annan viktig företagsstrategi är vårt kundbemötande. Vårt mål är också att enkelheten ska symbolisera oss som städleverantör. Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.atermon.se Du kan också ringa våra kundvänliga medarbetare på tel, 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00 så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden med trappstädning Stockholm. Mailar oss gör du på kundservice@atermon.se Varmt välkommen!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap