Trappstädning solna

Är du tillsammans med ditt kooperativ eller förening i behov av trappstädning solna? Då ska du definitivt kontakta Atermon Fastighetsservice AB. Vi utför trappstädning solna och andra typer av städjobb och tjänster. Läs vidare om oss och våra olika erbjudanden.

Numer är vi Atermon Fastighetsservice AB efter en sammanslagning mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför trappstädning solna som en del av våra tjänster. Anledningen till samgåendet är att erbjuda bättre kvalitét riktat till våra trogna kunder och förhoppningsvis framtida samarbetspartners samt att öka vår kapacitet. Vi är väl etablerade och en av våra tjänster är trappstädning solna. Söker du ett företag i städbranschen som utför trappstädning solna är du i goda händer hos oss.

Trappstädning Solna

Anlita oss för trappstädning solna

Trappstädning solna ska vara problemfritt. Du som kund vill självklart få ut så mycket som möjligt till en billig peng. Vi har såklart tänkt på det och sammanflätat allt i ett paket. Vid trappstädning solna erbjuder Atermon Fastighetsservice AB direkta och effektiva lösningar. Kunder som får förtroende för oss vill fortsätta att anlita vårt företag, inte bara för enstaka tillfällen, utan för lång tid framöver vad gäller trappstädning solna. Vi arbetar miljömedvetet där vi jobbar med effektiva och moderna maskiner för att säkerställa bästa tänkbara resultat för trappstädning solna.

För oss är kundbemötande a och o. Vårt mål är också att enkelheten ska känneteckna oss som städföretag. Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig är du välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.atermon.se Du kan också ringa våra serviceinriktade medarbetare på tel, 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00 så berättar vi om våra tjänster och erbjudanden med trappstädning solna. Mailar gör du på kundservice@atermon.se Varmt välkommen!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap