Trappstädning Sollentuna

Har ditt företag eller kanske din bostadrättsförening etc råkat ut för oseriösa städfirmor vad gäller trappstädning sollentuna? Då kan ni andas ut i fortsättningen. Atermon Fastighetsservice AB hjälper dig till en trevligare vardag- det är ett löfte från oss! Vi utför bl a trappstädning sollentuna, bland många andra städtjänster. Besök gärna vår hemsida för en mer utförlig beskrivning så kanske vi rent av kan hjälpa er med andra förmånliga tjänster.

Atermon Fastighetsservice AB är en sammanslagning mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och vi utför trappstädning sollentuna som en av våra uppskattade tjänster. En av dessa tjänster är trappstädning sollentuna. Letar du efter ett pålitligt företag i städbranschen som utför trappstädning sollentuna är du i gott sällskap med andra nöjda kunder som anlitat oss under lång tid.

Trappstädning Sollentuna

Vi utför trappstädning Sollentuna till nöjda kunder

När det kommer till trappstädning sollentuna är pålitlighet ett ofta använt uttryck. Givetvis vill man ha ett väl utfört arbete och valuta för det man betalar. När vi jobbar med trappstädning sollentuna erbjuder Atermon Fastighetsservice AB problemfria lösningar som är bäst för kunden. Vår företagsidé är att tillfredsställda kunder som gläds över ett långvarigt samarbete med oss vad gäller trappstädning sollentuna. Vi utlovar bästa resultat och tänker på miljön samtidigt, där vi använder de senaste maskinerna och rengöringsprodukterna som finns på marknaden. Att utföra trappstädning sollentuna gör vi med glädje samtidigt som vi vill vara skonsamma mot miljön.

Atermon Fastighetsservice AB är detsamma som nöjda kunder! Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.atermon.se Du kan också ringa våra kundvänliga medarbetare på tel, 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00 så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden med trappstädning sollentuna. Mailar oss gör du på kundservice@atermon.se Varmt välkommen!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap