Trappstädning Järfälla

Har du eller ni tröttnat på undermåligt utförd trappstädning järfälla? Här och nu kan ni glömma vidare irritation, vi har lösningen och hjälper dig- vi lovar! Med ”vi” menas Atermon Fastighetsservice AB. Vi utför trappstädning järfälla och erbjuder även andra städtjänster så låt oss berätta mer om oss.

Atermon Fastighetsservice AB är en sammanslagning mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och vi utför bl a trappstädning järfälla. Syftet med vår lyckade sammanslagning är dels att öka vår kapacitet men framför allt för att erbjuda bättre kvalitét riktat till våra trogna kunder och förhoppningsvis framtida samarbetspartners. En av våra tjänster är just trappstädning järfälla. Letar du efter ett pålitligt företag i städbranschen som utför trappstädning järfälla är du i ovanligt trygga händer.

Trappstädning Järfälla

Vi hjälper dig med trappstädning järfälla

Trappstädning järfälla ska vara enkelt, något vi är vana vid att höra. Som kund vill man ha det bästa utan att det kostar en förmögenhet. När det gäller trappstädning järfälla erbjuder Atermon Fastighetsservice AB endast lösningar som är bäst för kunden där vi inte är beredda att tumma ens på små detaljer. Vår företagsidé är nöjda kunder som gläds över ett långvarigt samarbete med oss vad gäller trappstädning järfälla. Vi utför våra tjänster på ett miljömedvetet sätt där vi arbetar omsorgsfullt med våra tjänster och använder de senaste maskinerna och rengöringsprodukter, allt för att säkerställa toppresultat för trappstädning järfälla.

Atermon Fastighetsservice AB är och ska fortsättningsvis vara synonymt med kvalitét! Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.atermon.se Du kan också ringa våra kundvänliga medarbetare på tel, 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00 så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden med trappstädning järfälla. Mailar oss gör du på kundservice@atermon.se Varmt välkommen!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap