Trappstädning Haninge

Tyvärr hör man om företag och föreningar som allt oftare måste byta städbolag pga oseriösa aktörer inom branschen. Nu sätter vi på Atermon Fastighetsservice AB stopp för det, vi är helt enkelt inte beredda att spela med vårt rykte. Vi hjälper dig till ett problemfritt samarbete. Vi utför bl a trappstädning haninge, bland många andra städtjänster. På vår hemsida www.atermon.se beskriver vi vilka vi är och vad vår målsättning är med våra uppskattade tjänster. Besök oss gärna så berättar vi mer om dels trappstädning haninge och övriga tjänster.

Förut var vi Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice men har nu gått samman till Atermon Fastighetsservice AB. Vi utför trappstädning botkyrka som en av våra väl utförda tjänster. Vi erbjuder också andra tjänster än trappstädning haninge. Längtar du efter ett företag i städbranschen som utför trappstädning haninge som går att lita på är du i sällskap med andra kunder som anlitat oss sedan lång tid tillbaka.

Trappstädning Haninge

Vi utför trappstädning Haninge till rätt pris

När folk pratar om trappstädning haninge är pålitlighet viktigt. När vi arbetar med trappstädning haninge erbjuder Atermon Fastighetsservice AB enkla lösningar enligt dina önskemål. Vår strategi är tacksamma kunder som är utomordentligt nöjda med vår trappstädning haninge. Vi tänker givetvis också på miljön, där vi använder de senaste maskinerna och rengöringsprodukterna som finns på marknaden. Vi är proffs på trappstädning haninge och gör det med stolthet för allas trevnad.

Atermon Fastighetsservice AB har kompetensen, låt oss visa det vi utlovar! Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.atermon.se Du kan också ringa våra kundvänliga medarbetare på tel, 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00 så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden med trappstädning botkyrka. Mailar oss gör du på kundservice@atermon.se Välkommen!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap