Atermons tjänster

Byggstädning (grovstäd)

Tjänsten innebär att allt damm, sopor och emballage avlägsnas. Detta sker under byggets gång och en kontaktman kommer även att finnas på plats under tiden.

Kontorsstädning

I tjänsten ingår alla rum, toaletter och kök/pentry. Vi utför kontorsstädning för alla företag, alla dagar i veckan, dag eller kvällstid.

Butiksstädning

Vid butiksstädning så använder vi de senaste maskinerna för att säkerställa ett gott resultat. Vi erbjuder butiksstädning åt små butiker som till stora varuhus, livsmedelsbutiker, centrum- och butikskedjor m.m.

Golvvård

Golvvård är viktigt om man vill hålla golven fräscha samtidigt som man förlänger livstiden - det är dessutom grunden till en ren allmänmiljö. Vi erbjuder golvvård för de flesta golvtyper.

Fönsterputsning

Vi är experter på att få gamla slitna fönster att se som nya ut igen! I tjänsten så ingår: - Alla rum - Badrum och toalett - Lister och dörrar - Köpsskåp - Dammning - Avtorkning/dammning av möbler/inredning Inkluderar alla detaljer som kan finnas i ett hem eller på en arbetsplats.

Snöröjning

Vi åtar oss att sköta all er snöröjning; takskottning, halkbekämpning, maskinröjning, borttagning av istappar.

Fler Tjänster

Trädgårdskötsel

Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exer citation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo con sequat. Duis aute irure dolor in repreh.

Bevakning

Avser områdes- och parkeringsbevakning. Vi går ronder enligt scheman framtagna i samråd med Er som kund. Givetvis så utför vi även oregelbundna ronder. Vi styr bevakningen genom att vid behov utöka ronderingen efter önskemål. Vi kontrollerar även att fordon står parkerade på angivna platser.

Flyttstädning

Det finns många fördelar med att överlåta flyttstädningar åt en professionell utförare; du lämnar en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst och får tid över åt att ordna med flytten istället.

Låt Atermon
sätta färg på Er
tillvaro!

Specialerbjudande
till nya kunder

Vi vill att fler företag och bostadsrättsföreningar skall få erfara vilken skillnad vi kan göra. Många kunder upplever det "jobbigt" och "krångligt" att byta städleverantör.
Av någon anledning drar man sig för att göra det, trots att man är missnöjd med kvaliteten.
Vi bjuder därför på en månads kostnadsfri städning vid tecknandet av ett helårsavtal.
Vi har även förmånliga erbjudanden beträffande extratjänster såsom fönsterputsning, golvvård och storstädning.

Kontakta Oss

Mer än bara ett Städbolag...

Atermon Fastighetsservice är en helhetsleverantör inom fastighetsskötsel.

Vi tillhandahåller i stort sätt alla fastighetsrelaterade tjänster Ni kan tänka er:
Snöröjning, takskottning, trädgårdskötsel, vaktmästeritjänster, containervärd mm.
Allt för att underlätta er vardag.

  • Noggrann behovsanalys
  • Snabb service och fördelaktiga priser
Till toppen

Miljöarbete

Vårt miljöarbete skall präglas av ansvar och engagemang för våra kunder, anställda, vår gemensamma miljö och för kommande generationer. Vi tillämpar ett miljöledningssystem enligt ISO-standarden 14001. Vi använder metoder och medel, som tar hänsyn till både yttre och inre miljö. Vi arbetar i den dagliga städningen endast med miljömärkta produkter. Vi har fastställt miljöpolicy, övergripande och detaljerade miljömål samt gjort en miljöutredning för att identifiera vår totala miljöpåverkan.

Till toppen

Sitemap