Kontorsstädning Stockholm

Vem vill inte ha fräsch en kontorsstädning stockholm? Söker du och ditt företag kontorsstädning stockholm, vänder er till oss på Atermon Fastighetsservice AB. Vi är din lokala städleverantör och skulle inget hellre än att påbörja ett samarbete med ditt företag.

Vilka är vi? Atermon Fastighetsservice AB är ett samgående mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför bl a kontorsstädning stockholm. Vår kapacitet har ökat i och med sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda bättre kvalitét riktat till alla våra kunder, gamla som nya. Kontorsstädning stockholm är en av flera tjänster vi utför. Letare du efter ett företag som kan och tar städbranschen på allvar så kontakta oss gärna för mer information. Vi är proffs på kontorsstädning stockholm.

Kontorsstädning Stockholm

Varför välja oss för kontorsstädning Stockholm?

Vi får ofta höra hur smidiga vi är att samarbeta med, vilket går precis i linje med vårt sätt att arbeta och sättet vi möter våra kunder på. För oss är service och att utföra vår kontorsstädning stockholm med yttersta kvalitét viktigt. Vår kontorsstädning stockholm gör skillnad och vi arbetar med kunnig, erfaren och serviceinriktad personal som ofta får komplimanger för sin noggrannhet. Tänk alla ytor du önskar, så utför vi jobbet med toppresultat för kontorsstädning stockholm. Vi har också andra förmånliga erbjudande beträffande extratjänster så som putsning av fönster, golvvård av diverse underlag etc.

Vill du slippa problemet med städningen och lämna över det till en seriös aktör i branschen som tar uppgiften på största allvar är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på kundservice@atermon.se så besvarar vi era frågor inom kort. Du kan även läsa mer om kontorsstädning stockholm och mycket annat på vår hemsida www.atermon.se Vi ser fram emot din kontakt, väl mött och varmt välkommen!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap