Kontorsstädning Solna

Är ditt företag ute efter kontorsstädning solna, vänder er då till oss på Atermon Fastighetsservice AB. Vi är din lokala städleverantör och utför kontorsstädning solna, bland många andra tjänster.

Atermon Fastighetsservice AB är frukten av samgåendet mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför bl a kontorsstädning solna. Vår kapacitet har ökat i och med sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda bättre kvalitét riktat till alla olika typer av kunder. Kontorsstädning solna är en av flera tjänster vi utför. Letare du efter ett företag som verkligen tar städbranschen på allvar och har erfarenheten så ta kontakt med oss direkt så berättar vi vad vi kan göra för dig. Vi har det som krävs för kontorsstädning Solna.

Kontorsstädning Solna

För kontorsstädning Solna, välj Atermon Fastighetsservice AB

För oss är service och att utföra vår kontorsstädning solna med noggrannhet och kvalitét viktigare än något annat. Därför sticker vi ut näsan och påstår att vår kontorsstädning solna gör skillnad och vi arbetar med erfaren och serviceinriktad personal som ofta får beröm för sin utförda kontorsstädning solna. Oavsett kontor, stora som små, kontorslandskap etc så utför vi jobbet med kontorsstädning solna med bästa tänkbara resultat. Vi har också andra förmånliga erbjudande när det gäller extratjänster så som fönsterputsning, golvvård av diverse underlag etc.

Vill du att en seriös aktör i städbranschen, med många års erfarenhet, tar hand om er kontorsstädning solna och utför jobbet prickfritt är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på kundservice@atermon.se så besvarar vi era frågor. Du kan såklart även besöka och läsa mer om kontorsstädning solna och mycket annat på vår hemsida www.atermon.se Vi ser inte bara fram emot din kontakt, vi väntar på att få visa hur duktiga vi är. Varmt välkommen till oss på Atermon Fastighetsservice AB!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap