Kontorsstädning Nacka

Allt fler söker kontorsstädning nacka. Söker du och ditt företag också kontorsstädning nacka, vänder ni er till oss på Atermon Fastighetsservice AB. Vi är din lokala städleverantör och ser fram emot ett framtida samarbete med er, gärna på längre sikt.

Vilka är vi som jobbar med kontorsstädning nacka? Atermon Fastighetsservice AB är en sammanslagning mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och jobbar med kontorsstädning nacka. Vår kapacitet har ökat stort sedan sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda våra kunder bättre kvalitét, gamla som nya. Kontorsstädning nacka är en av flera tjänster vi utför. Letar du efter ett seriöst företag som tar städbranschen på största allvar så kontakta oss gärna för mer information. Vi kan kontorsstädning nacka.

Kontorsstädning Nacka

Varför välja oss för kontorsstädning Nacka?

Vi får ofta komplimanger för vårt sätt att arbeta och sättet vi möter våra kunder på, tack! För oss är service och att utföra vår kontorsstädning nacka med bästa kvalitét viktigt än något annat. Vår kontorsstädning nacka ska göra skillnad och vi arbetar endast med kunnig, erfaren och serviceinriktad personal som är kända för sin noggrannhet och att utföra jobbet till fullgott resultat. Vi har också andra förmånliga erbjudande beträffande extratjänster så som putsning av fönster, golvvård av diverse underlag etc.

Vill du bli av med problemet med städningen och lämna över det till en seriös aktör i branschen som tar uppgiften på fullaste allvar är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga och serviceinriktade personal på tel 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på kundservice@atermon.se så besvarar vi era frågor inom kort. Du kan även läsa mer om kontorsstädning nacka och mycket annat på vår hemsida www.atermon.se Vi ser fram emot din kontakt och ett eventuellt framtida samarbete, varmt välkommen till Atermon Fastighetsservice AB!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap