Kontorsstädning järfälla

När du söker kontorsstädning järfälla och inte riktigt hittar rätt i djungeln bland städfirmor föreslår vi att ni vänder er till oss på Atermon Fastighetsservice AB. Varför välja just oss? Vi vet av erfarenhet att många är missnöjda med hur deras kontorsstädning järfälla har utförts tidigare. Vi är inte beredda att svika vare sig våra kunder eller svärta ner vårt rykte, så kontakta oss för kontorsstädning järfälla.

Atermon Fastighetsservice AB är det lyckade samgåendet mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför kontorsstädning järfälla. Vår kapacitet har ökat i och med sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda våra kunder bättre kvalitét. Kontorsstädning järfälla är en av flera tjänster vi utför. Letar du efter ett företag som kan städbranschen utan och innan så kontakta oss snarast så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag. Vi siktar högt och kan kontorsstädning järfälla, testa oss!

Kontorsstädning Järfälla

Atermon Fastighetsservice AB utför kontorsstädning Järfälla

Kontorsstädning järfälla och Atermon Fastighetsservice AB är närmast synonymt med varandra. Därför sticker vi ut hakan och påstår att vår kontorsstädning järfälla gör betydande skillnad och vi arbetar med välutbildad serviceinriktad personal som ofta får beröm för sin kontorsstädning järfälla. Ta gärna också en titt på vår hemsida vad gäller andra tjänster vi utför.

Letar ni efter ett pålitligt städföretag som tar hand om er kontorsstädning järfälla och utför jobbet utan anmärkning är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på kundservice@atermon.se så besvarar vi era frågor så snabbt vi kan. Det går utmärkt att också besöka och läsa mer om kontorsstädning järfälla och mycket annat på vår hemsida www.atermon.se Vi ser fram emot din kontakt och hoppas att ni kommer känna er varmt välkomna till oss på Atermon Fastighetsservice AB!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap