Kontorsstädning Huddinge

Svårt att hitta rätt när du söker kontorsstädning huddinge? Då föreslår vi att ni vänder er till oss på Atermon Fastighetsservice AB. Samtidigt som vi erbjuder kontorsstädning huddinge har vi många andra tjänster som vi utför inom städbranschen. Vi är din lokala städleverantör och utför kontorsstädning Huddinge med ett leende.

Atermon Fastighetsservice AB är ett samgående mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice som utför bl a kontorsstädning huddinge. Vår kapacitet har ökat i och med sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda våra kunder bättre kvalitét. Kontorsstädning huddinge är en av flera tjänster vi utför. Letar du efter ett företag som kan städbranschen utan och innan så kontakta oss snarast så berättar vi vad vi kan göra för just ditt företag. Vi siktar högt och kan kontorsstädning huddinge, det är ett löfte.

Kontorsstädning Huddinge

Atermon Fastighetsservice AB utför kontorsstädning Huddinge

För Atermon Fastighetsservice AB är kontorsstädning huddinge en av flera tjänster vi utför. Vi gör det med största noggrannhet och tar alltid vår uppgift på allvar. Därför sticker vi ut hakan och påstår att vår kontorsstädning huddinge gör skillnad och vi arbetar med erfaren och serviceinriktad personal som ofta får beröm för sin utförda kontorsstädning huddinge. Vi har erbjudande som kanske också passar ditt företag när det gäller andra extratjänster.

Letar ni efter ett pålitligt städföretag som tar hand om er kontorsstädning huddinge och utför jobbet galant är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på kundservice@atermon.se så besvarar vi era frågor så snabbt vi kan. Det går utmärkt att också besöka och läsa mer om kontorsstädning huddinge och mycket annat på vår hemsida www.atermon.se Vi ser fram emot din kontakt och hoppas att ni kommer känna er varmt välkomna till oss på Atermon Fastighetsservice AB!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap