Kontorsstädning Haninge

När du söker och behöver kontorsstädning haninge finns vi, dvs Atermon Fastighetsservice AB där för dig och ditt företag när du behöver oss som bäst. Du har definitivt kommit till rätt städföretag när du inte nöjer dig med mindre än det allra bästa med välutförda städjobb som kunden blir utomordentligt nöjd med. Vi är väl medvetna om de höga krav som ställs vid kontorsstädning haninge men har inga som helst problem med det, låt oss visa det!

Hopslagningen mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice resulterade i dagens Atermon Fastighetsservice. Det betyder att vår kapacitet har ökat men viktigast av allt är att erbjuda våra kunder bättre kvalitét. Kontorsstädning haninge är en av flera tjänster vi utför. Letar du efter ett väletablerat företag i städbranschen som kan jobbet utan och innan så kontakta oss gärna så berättar vi vad vi mer kan göra för dig och ditt företag. Vår samlade kunskap inom företaget gör att vi kan kontorsstädning haninge på våra fem fingrar.

Kontorsstädning Haninge

Kontorsstädning Haninge som gjort för Atermon Fastighetsservice AB

När det gäller kontorsstädning haninge och Atermon Fastighetsservice AB har vi med tiden blivit allt större, allt tack vare att vi är ett pålitligt städbolag som kan vår sak. Där finns förklaringen till varför allt fler vill anlita oss för våra tjänster. Vår kontorsstädning haninge har visat sig vara ett framgångsrikt koncept.

När du behöver kontorsstädning haninge oavsett storlek på lokaler är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 0733 - 800 354 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på kundservice@atermon.se så besvarar vi era frågor inom kort. Det går utmärkt att också besöka och läsa mer om kontorsstädning haninge och mycket annat på vår hemsida www.atermon.se Vi ser med fram emot er kontakt och välkomnar er till oss på Atermon Fastighetsservice AB, vi ses och hörs!

Kontakta Oss

0733 - 800 354
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
kundservice@atermon.se
Sitemap